slide-show2.jpg

RCA

Rolul asigurarii de Raspundere Civila Auto este de a despagubi tertii prejudiciati in urma unui eveniment auto, fara a se tine cont de situatia materiala a persoanei vinovate de producerea accidentului. Acoperirea daunelor produse automobilului propriu se va asigura prin incheierea unei polite de asigurare facultativa de avarii si furt de tip CASCO.

slide-show3.jpg

CASCO

Daca vrei sa iti asiguri masina pentru o eventuala dauna a unui autor necunoscut sau urmarea unui accident produs de tine, atunci asigurarea CASCO este cea mai buna solutie pentru tine.

Definitia asigurarii CASCO consta in readucerea masinii tale la starea de functionare pe care o avea inainte de un eventual incident.

Untitled-34

CMR

Asigurarea se poate incheia pe durata unui singur transport, sau pe o perioada determinata de timp (una, doua, pana la maxim 12 luni).

Limita de raspundere acoperita de asigurare, pe eveniment, se stabileste de comun acord intre Asigurator si Asigurat, pentru fiecare autovehicul si se mentioneaza in polita de asigurare separat, pentru marfa transportata si pentru cheltuielile de salvare si minimizare a daunei.

Asigurari.

Roviniete

La ce ore ne gasiti?

Orar
Mon: 8:00am - 5:00pm
Tue: 8:00am - 9:00pm
Wed: 8:00am - 5:00pm
Thu: 8:00am - 9:00pm
Fri: 8:00am - 6:00pm
Sat: 9:00am - 5:00pm
Sun: Closed

Despre Noi.

Locatie.

Back to top