arh-LI-PL-02

Asigurarea locuintei

Asigurarea de locuinta este un produs complex ce garanteaza siguranta imobilului impotriva riscurilor prevazute in contractul de asigurare.

Rolul acestei forme de asigurare presupune acoperirea riscurilor provocate de actiuni sau fenomene cu impact negativ asupra cladirii sau a bunului asigurat, oferind protectie si confort contractantului.

Asigurarile de locuinta sunt impartite in doua categorii importante

afacere

Asigurarea facultativa a afacerii

Asigurarea facultativa complexa a afacerii Business IMM este un produs modular ce poate fi configurat in functie de specificul clientului.

Se adreseaza oricarei forme de organizare a unei activitati economice, autonome patrimonial si autorizata potrivit legilor sa faca acte si fapte de comert, in scopul obtinerii de profit, prin activitate de comert sau prestari de servicii.

cmrcover

Asigurarea utilajelor de constructii

In activitatea de productie este nevoie de investitii importante ce trebuie protejate. Asigurarea masinilor, utilajelor si instalatiilor pentru cazurile de avarii accidentale iti ofera protectie pentru cazul in care bunurile apartinand companiei tale sunt distruse si iti ofera siguranta ca, in caz de dauna, vei beneficia de protectie financiara pentru investitia ta.

Asigurari.

Roviniete

La ce ore ne gasiti?

Orar
Mon: 8:00am - 5:00pm
Tue: 8:00am - 9:00pm
Wed: 8:00am - 5:00pm
Thu: 8:00am - 9:00pm
Fri: 8:00am - 6:00pm
Sat: 9:00am - 5:00pm
Sun: Closed

Despre Noi.

Locatie.

Back to top